فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

خبر رحلت آیت‌الله سیستانی تکذیب شد | شایعه فوت مرجع تقلید شیعیان از کجا آمد؟

  • کد خبر: ۱۱۸۴۵۵
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۲:۳۸
خبر رحلت آیت‌الله سیستانی تکذیب شد | شایعه فوت مرجع تقلید شیعیان از کجا آمد؟
از ساعاتی قبل خبری ساختگی با عنوان فوت آیت‌الله سیستانی در برخی شبکه‌های اجتماعی در عراق داغ شده و به مرور توجه بعضی رسانه‌ها را جلب کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، از ساعاتی پیش برخی اکانت‌ها در فضای مجازی خبر ساختگی رحلت آیت‌الله سیستانی مرجع عالیقدر شیعیان در عراق را منتشر می‌کنند که پیگیری خبرنگار تسنیم از منابع مطلع عراقی حاکیست این خبر کاملاً کذب است.

شایعه فوت آیت‌الله سیستانی چگونه جعل شد؟

فیلمی از شبکه «الشرقیه» منتشر شده که در قسمت ابتدایی آن، سید احمد صافی (امام جمعه حرم حضرت اباالفضل و از مسئولین دفتر آیت‌الله سیستانی) بیانیه‌ای را قرائت می‌کند که در آن اینگونه وانمود شده که خبر از ارتحال آیت‌الله می‌دهد.

در ادامه فیلم نیز صحنه‌هایی از بیمارستان الکفیل کربلا پخش می‌شود که آیت‌الله سید محمدرضا سیستانی فرزند ایشان، در حال گریه است و دیگران او را دلداری می‌دهند.

اما اصل ماجرا چیست؟

بررسی‌های خبرنگار تسنیم در عراق نشان می‌دهد فیلمی که از سید احمد صافی منتشر شده مربوط به ابتدای سال ۲۰۲۰ است که آیت‌الله سیستانی در بیمارستان الکفیل کربلا جراحی شدند.

صافی در این بیانیه، خبر بیماری و جراحی آقای سیستانی را اعلام و در ادامه می‌افزاید: «الحمدلله جراحی با موفقیت به پایان رسید و الآن مرجعیت در سلامت هستند.» اما این بخش از فیلم مذکور کات شده و به جای آن عبارت «فوت کرده‌اند» صداگذاری شده است!

بخش دوم و گریه‌های سید محمدرضا سیستانی نیز به ماجرای فوت مرحوم آیت‌الله سید محمد سعید حکیم برمی‌گردد که سید محمدرضا در بیمارستان الکفیل حاضر بوده و زمانی که برای عرض تسلیت نزد آقای سید حیدر حکیم (فرزند آیت الله سید محمدسعید حکیم) می‌رود، اشک می‌ریزد...

در واقع شایعه‌پردازان با میکس دو فیلم قدیمی و صداگذاری دو ثانیه‌ای در میان دو فیلم، این‌گونه وانمود می‌کنند که گویا آیت‌الله سیستانی رحلت کرده است.

این در حالی است که این شایعه کذب بوده و پیگیری ‌ها نشان می‌دهد ایشان بحمدالله در قید حیات بوده و دفتر مرجعیت نیز به امور روزمره خود مشغول است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->